DIVERS.se

Dykresor

Startsidan 9 Dykresor

Datum: 22-30 November 2024 

MV Leo – best of Maldives med DIVERS.se

MV Leo – best of Maldives 

Best of Maldives – din safari

Best of Maldives rutten erbjuder några av de bästa och de mest kända dykplatserna på Maldiverna under en vecka med underbar liveaboarddykning runt Male- och Ari-atollerna. Här kan du som resenär njuta av en dykresa som ger dig allt du kan önska dig. Samtidigt som du blir bortskämd med god mat, fantastisk service och härliga dykupplevelser.

 Magiska kanaler, spännande strömdyk och minnesvärda bergstoppar (kallat Thila på Maldivianska) under vattenytan väntar på dig här. Safarin ger dig möjligheten att få se en blandning av stora fiskar så som haj och mantor samt revdyk där du får uppleva revfisk, muränor samt ett rikligt makroliv. Möjligheten att komma nära putssationerna för mantorna utan att störa dessa unika pelagiska djur lockar årligen dykare från alla världens kontinenter.

Maaya Thila

Maaya Thila är en av de mest välkända platserna i Maldiverna och denna bergstopp under vattenytan är cirka 30 meter i diameter. Här ser man ofta ett stort antal hajar och fiskar simma runt och självklart håller besättningen på båten ständigt utsikt efter valhaj att snorkla med.

 

Andra kända platser som kan besökas under denna färdväg inkluderar bland annat:

 

Rasdhoo Atoll: Dyk med hammarhajar och vackra rev med pelagiskt djurliv.

North Ari Atoll: Gråa revhajar, nattdyk i Maaya Thila och ett flertal putsstationer för mantor.

South Ari Atoll: Valhajar och vackra bergstoppar under vattenytan.

South Male Atoll: Gråa revhajar, örnrockor och annat pelagiskt djurliv.

Vaavu Atoll: Vackra kanaler med mjukkorall och höjdpunkter från det pelagiska djurlivet. Fartfyllda nattdyk med amhaj och andra hajarter.

North Male Atoll: Vackra bergstoppar under vattenytan

Jag har redan läst om resan och vill boka nu. cool

Återkoppla till Naturen Dykresor för alla!

Resmål

En gång om året anordnar vi en resa till Egypten. Utöver det anordnas även en resa till en destination längre bort som exempelvis: Maldiverna, Filippinerna eller Indonesien. Information om resorna hittar du här på DIVERS.se.

Din Dykerfarenhet

Oavsett om du är en erfaren dykare eller om du precis har börjat dyka som Open Water Diver så finns det en resa som passar just för dig. Vissa resor kräver att du är en Advanced Open Water dykare. Saknar du AOW certifikat erbjuder DIVERS.se kurser. På DIVERS.se kan du boka alla utbildningar oavsett erfarenhet. Vi rekommenderar även att du tar ett NITROX certifikat innan resan. Om du väljer att dyka med NITROX får du längre dyktider och kortare ytintervaller. Genom att använda NITROX så känner du dig även piggare efter dyken och på så sätt får du ut så mycket som möjligt av din drömresa.

Vi på DIVERS.se har stor erfarenhet av att anordna dykresor för alla. Ta hjälp av oss så att du får uppleva den bästa semestern någonsin! Boka din resa i dag på DIVERS.se

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Här  finns information om resan till  South St.Johns Livaboard Röda Havet Hösten 2019

red sea south st jhons 2019

Detta härliga gäng tillbringade en vecka på Röda havet tillsammans på båten M/Y Miss Nouran! Fantastisk dykning på många olika dykplatser som South St.Johns där vi fick uppleva magiska grottdykningar med härligt solljus som strilade in i grottornas öppningar. Vi har fått snorklar bland Delfiner, dyka med hajar, sköldpaddor sett otroligt vackra korallerrev, och mängder av andra vackra fiskar i deras naturliga miljö.
😎🐠🐟🐬🦈🐋🐡🐙🐢  Hoppas vi ses då👍

Här  finns en film från  South St.Johns där ni kan få insperation till magiska grottdykningar med härligt solljus. Filmen är skapad av Magnus Johansson, en av av våra dykkompisar på resan från 2019. Vi håller er uppdaterade här om när nästa resa lanseras vilket blir inom kort. Resan kommer att gå Hösten 2023.

Dykresor Åk i väg på en dykresa och upplev färggranna korallrev, spektakulära väggdyk och sällsynta fiskararter. Vi erbjuder Gruppresor dykresor till norra Sulawesi, Egypten, Bali, Filippinerna, Maldiverna, Indonesien mm. I sammarbete med Diving Travel Network. DIVERS.se
Dykresor Åk i väg på en dykresa och upplev färggranna korallrev, spektakulära väggdyk och sällsynta fiskararter. Vi erbjuder Gruppresor dykresor till norra Sulawesi, Egypten, Bali, Filippinerna, Maldiverna, Indonesien mm. I sammarbete med Diving Travel Network. DIVERS.se
Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0