Sale!

Scubapro HYDROS PRO BCD DAM

7 800.00 kr

Clear

Description

Scubapro HYDROS PRO BCD DAM

Hydros Pro är en revolutionerande BCD från Scubapro. Passar utomordentligt bra för de flesta dykare! HYDROS PRO är ett sant genombrott i dykkomfort och bekvämlighet.

Det formbara Monprene® , den justerbara passformen samt multi-fastspännen är med och bidrar till att HYDROS PRO är den mest anpasnningarbara och komfortabla BCD någonsin.

size chart           HYDROS PRO Hydros Pro är en revolutionerande BCD från Scubapro. Passar utomordentligt bra för de flesta dykare! HYDROS PRO är ett sant genombrott i dykkomfort och bekvämlighet. DIVERS.se

DEN PERFEKTA PASSFORMEN:

Vid användning av HYDROS PRO kommer du knappt att märka att du har den på dig. HYDROS PRO formar sig efter din kroppsform och är designat med Body Grip Gel, som ger dig extrem komfort och stabilitet. Vinnare av 2016 Red Dot priset för produktdesign. HYDROS PRO är ett riktigt scoop från SCUBAPRO’s designers. Konstruerad och skapad till alla som älskar att dyka.

Denna konstruktion gör att du själv kan göra reparationer även på avlägsna platser.
Praktiskt taget INGEN flytkraft i själva BCD’n betyder att du behöver mindre bly. Och tack vare en back inflation – alltså en luftblåsa placerad på ryggen, är du med säkerhet i perfekt trim i vilken position som helst.
Utbytbara spännen, en ihopvikbar design och en medföljande ryggsäck med plats till hela ditt dyk kit, gör HYDROS PRO perfekt till vilken destination och vilket dyk som helst.

Vill du ha integrerade fickor eller remställ? Fickor eller inte? Allt detta är justerbart på den nya Hydros Pro BCD’n.

Hydros Pro finns i herr och dam-storlekar och alla har tillräckligt med flytkraft för att du skall kunna dyka med upp till en 18 liters flaska på ryggen.

Du får med en ryggsäck som rymmer din BCD, regulator och ABC-utrustning om du spänner dina fenor på utsidan.

Perfekt till instruktörer, kvinnliga dykare, unga dykare, nya dykare, dykträning och i hög grad till dykare som reser.
Monprene® konstruktion betyder ultra hållbarhet. HYDROS PRO motstår både UV-strålning, kemikalier och slitage, utan att det syns typiska tecken på slitage.
HYDROS PRO finns att få i olika färger, men kan ändras med hjälp av colorkit. Välj coulor kit här

Additional information

Storlek

XS-S, M, L

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0