DIVERS.se

Kompletta Dykpaket

Startsidan 9 BCD Västar Paketlösningar 9 Category: Kompletta Dykpaket

Showing the single result

Kompletta Dykpaket

Alla är vi barn i början, så även när det gäller dykning! Om du precis börjat dyka har du nog snabbt upptäckt att det är en djungel av utrustning och produkter i alla prisklasser där ute, och att det kanske inte är helt enkelt att veta vad man behöver precis i början.

För att hjälpa dig och andra som är i början av sin dykarkarriär har vi på divers.se satt ihop extra förmånliga dykpaket just för er. I våra paket finns den utrustning en dykare behöver för att kunna andas under vatten, hålla värmen även här i den kalla nord, orientera sig i vattnet och genomföra sitt planerade dyk.

Vi på divers.se är experter på dykning (och har en gång i tiden varit nybörjare vi också), och vi har tagit fram våra egna favoriter och satt ihop olika paket. Våra dykpaket finns i olika nivåer – inte bara för nybörjare, så har du hållit på ett tag och känner att du vill ta steget vidare har vi paket för olika sorters dykning ända upp till proffsnivå.

Om du har planer på att åka utomlands och prova på dyk i varma exotiska vatten är det viktigt att reducera vikten och storleken på utrustningen du har med dig. Då har vi paket som passar för dig – Scubapro är en tillverkare som gör lättviktsprodukter som tar liten plats och är perfekt att ta med för den resglade och äventyrlige dykaren. Vi har också paket för den som vill vara lite äventyrlig i svenska vatten där annan typ av utrustning behövs.

Våra dykpaket finns i flera olika prisklasser, allt för att passa just dina behov. Allt du behöver göra är att tänka efter vilken nivå du är på i din dykning och vad du ser för dig framöver, sen tar du kontakt med oss så hjälper vi dig att få den bästa kombinationen av våtdräkt, BCD och regulator.

Ring DIVERS.se för personliga hjälp +46705355077

Mer om hur man väjer din Kompletta Dykpaket och hur man underhåller dykutrustning  kan du läsa ivår artikel:

DYKUTRUSTNING KOMPLETT GUIDE I 2022

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0