Scubapro Luna 2,0 Dykdator

5 390.00 kr8 999.00 kr

Clear
SKU: 05.200 Categories: , Tags: , Brand:

Description

Scubapro Luna 2,0 Dykdator

Gör varje dyk till något speciellt med Luna 2.0. Dyk med förtroende, håll dig informerad och njut av dina undervattensupplevelser som aldrig förr.

Designad för dykare som uppskattar klarhet och precision. En handledsdator för dykning med en stor högkontrastskärm och en strålande LED-bakgrundsbelysning. Med Luna 2.0 har åtkomsten till dina dykdata aldrig varit enklare.

Luna 2.0 är utformad för både fritids- och professionella dykare och förbättrar din upplevelse under vattnet genom att säkerställa att vital information är lättillgänglig. Oavsett om du är en erfaren dykare eller nybörjare erbjuder denna dykdator den perfekta balansen mellan funktionalitet och användarvänlighet.

NYA SCUBAPRO Luna 2.0 är en elegant, intuitiv dykdator för alla ändamål med lättanvända funktioner. Designad för att vara en av de tunnaste dykdatorerna. Luna 2.0 erbjuder ett oljefyllt termoplasthus för pålitlig prestanda och komfort. Dess stor moderna widescreen har en högkontrast svart/vit LCD-skärm och stora tecken för enkel avläsning på djupet. Ett enkelt gränssnitt med två knappar låter dig navigera systemet med lätthet och med hjälp av tydligt markerade skärminstruktioner. Du kan välja mellan ADT och GF-algoritmer, plus 100 % nitroxkompatibilitet och tre valbara gaser för öppen kretsdykning. Tre dyklägen är tillgängliga: Scuba, Apné och Gauge, tillsammans med PDIS och sex valbara nivåer av mikrobubblor. 

 • Lättanvänd design.
 • Oljefyllt termoplasthus är supertunt och sitter bekvämt på armen. 
 • Bred, högkontrast svart och vit LCD-skärm och stora tecken som är lättläst på djupet.
 • Intuitiv meny och två knappar gör det enkelt att navigera genom systemet.
 • Val av 2 algoritmer: Predictive Multi-Gas Bühlmann ZH-L16 ADT MB eller ZH-L16 + GF (gradientfaktor). 
 • Nitrox-kompatibel (100%) med 3 valbara gaser.
 • PDIS (Profile Dependent Intermediate Stops) beräknar ett mellanstopp baserat på N2-laddning, nuvarande och tidigare dyk, och andningsblandningar för säkrare dykning. 
 • Sex mikrobubblor (L0-L5) låter dig anpassa och justera nivån på konservatism i ADT-algoritmen för att matcha din erfarenhetsnivå, ålder och fysisk konditionering. 
 • 3 dyklägen: Scuba, Gauge och Apné.
 • NYA mjuka silikonarmband som är bekvämt mot handleden
 • Slitstarkt silikonhölje och förinstallerat skärmskydd
 • Max arbetsdjup (Dykläge): 120m.
 • Bluetooth Low Energy-gränssnitt låter dig ladda ner dyk till valfri iOS eller Android enhet eller PC/Mac. 
 • Firmware kan användaruppdateras genom att gå till scubapro.com eller SCUBAPRO LogTRAK 2.0 app.
 • CR2450-batteriet kan bytas av användaren och är klassat för upp till två år/300 dyk. 
 • Bungee-fästen på höljets hörn möjliggör omväxlande säkring metoder.

LUNA 2.0 AIR INTEGRERAD MED SMART+ PRO

NYA SCUBAPRO Luna 2.0 AI är en elegant, intuitiv luftintegrerad dykdator laddad med lättanvända funktioner. Dess trådlösa luftintegrationsfunktion gör att du kan övervaka tanktryck enkelt, plus ger sann återstående bottentid (RBT) och tillåter din luftförbrukning som ska tas med i dekompressionsberäkningen. Luna 2.0 AI, en av de tunnaste dykdatorerna, har ett oljefyllt plasthölje för pålitlig prestanda och komfort. Dess stora moderna widescreen har en hög kontrast svart/vit LCD-display och stora tecken för enkel läsning på djupet. Enkel två-knapps gränssnitt låter dig navigera i systemet med lätthet, med hjälp av tydligt markerade skärminstruktioner. Du får ett urval av ADT- och GF-algoritmer, plus 100 % nitrox kompatibilitet och tre valbara gaser för dykning med öppen krets. Tre dyklägen är tillgängliga – Scuba, Apné och Gauge, tillsammans med PDIS och sex valbara mikrobubblor nivåer. Luna 2.0 AI erbjuder även en valfri integrerad pulsmätare som tillåter du spårar visuellt din puls och hudtemperatur för att säkerställa att du stannar i din individuell målzon för att maximera nöje och säkerhet på djupet.

PLUS 

 • Luftintegration övervakar tanktrycket och ger verklig återstående bottentid (RBT) beräkningar baserade på arbetsbelastningen från andning. 
 • Valfri pulsmätare (Art nr.05.060.020) registrerar hjärtslag och hudtemperatur som kan tas med i dekompressionsberäkningen tillsammans med arbetsbelastningen. köps separat.

 

 

 

Additional information

Modell

Luna 2,0, Luna 2,0 Air intergraded with Smart+Pro, Luna 2,0 Air intergrades

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0