Sale!

Waterproof D7X Cordura Torrdräkt

26 259.00 kr

Clear

Description

Waterproof D7X Cordura Torrdräkt

Waterproof D7x Cordura är en extremt slitstark dräkt som dessutom är riktigt snygg! Waterproof’s D7-koncept har funnits i många år. En extremt hård och slitstark trilaminat torrdräkt, designad för användning i tuffa och kalla miljöer. Dräkten är utrustad med dragkedja fram och har teleskopisk torso, precis som ett stort antal andra erkända och noggrant testade torrdräkter.

  • Torrdräkts materialet består av Cordura.
  • Si-Tech ringsystem ingår i både handled och hals vilket är mycket bekvämt och lätt att byta. Dessutom är både Latex- och Neopren-tätningar kompatibla.
  • Dubbla konvertibla kraftfickor – tunga utbyggbara fickor ger dig en  valmöjlighet mellan enorm kapacitet eller smala profilfickor.
  • Kevlar® förstärkta boots-, front- och knäskydd
  • Tålig och lång metallkedja gör att torrdräkten är lätt att få på och av, samt röra sig i.

Storleks guide:

Herr och Dam

Waterproof D7X Cordura Torrdräkt Waterproof D7x Cordura är en extremt slitstark dräkt som dessutom är riktigt snygg! Waterproof's D7-koncept har funnits i många år. En extremt hård och slitstark trilaminat torrdräkt, designad för användning i tuffa och kalla miljöer. Dräkten är utrustad med dragkedja fram och har teleskopisk torso, precis som ett stort antal andra erkända och noggrant testade torrdräkter. DIVERS.se

 

Additional information

Modell

Plus Dam, Plus Herr, Standard Dam, Standard Herr, Tall Dam, Tall Herr

Storlek

M/+, L/+, 3XL/t+*, XS, S, M, ML, ML/t, L, XL, XL/t, XXL, 3XL

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0