DIVERS.se

Våtdräkt

Startsidan 9 Dykdräkter 9 Category: Våtdräkt

Showing 1–40 of 42 results

Våtdräkt & dykardräkt av neopren

Som nybörjare kan det vara svårt att välja rätt våtdräkt, men vi på divers.se finns här för att hjälpa dig! Vilken våtdräkt som passar för just dig beror av materialtjocklek, hur den sitter och extra foder som kan behövas.

Våtdräkter är gjorda av gummiblandningen neopren, och de finns i olika tjocklekar för att passa den vattentemperatur man ska dyka i. För att hålla kroppen rörlig är det olika tjocklek i olika delar av våtdräkten, gärna två-tre olika tjocklekar, men ändringen i tjocklek påverkar inte dräktens värmeförmåga något särskilt.

Våtdräkten stängs med en dragkedja, som sitter vertikalt antingen på ryggen eller på magen. Att ha den på ryggen är det vanligaste bland dykare, men det är inte självklart att det är det bästa. Det beror helt på dykarens preferenser och önskemål. De som föredrar att ha dragkedja på magen gör det i allmänhet för att det då blir en hel panel på ryggen och det är lätt att öppna dragkedjan på framsidan. Det blir också bättre rörlighet och mindre vattenläckage när dräktens dragkedja är på framsidan. Våtdräkter med dragkedjan på ryggen är i allmänhet lättare att ta av och på, och för att de inte ska läcka har de ett extra neoprenlager för att täta ordentligt.

Den som har hållit på med dykning ett tag har ofta hittat det system som passar henne/honom bäst. Känner du dig osäker på vilken våtdräkt du ska välja eller vilken dräkt som är bäst för dig, ta kontakt med oss på divers.se så hjälper vi dig. Vi är proffs på dykning och har hållit på i många olika typer av vatten i alla delar av världen. Vi har en bred erfarenhet av vad som passar för olika förhållanden.

Våtdräkt till Herr, Dam & Barn

På Diver.se hittar du våtdräkter till herr, dam och barn. En våtdräkt av neopren är som ett andra lager hud på kroppen. Våtdräkten är tätsittande och fungerar som ett isolerande lager på kroppen. När dräkten blir blöt så värms vattnet snabbt upp av kroppen och håller dig varm. Oavsett om det är en våtdräkt herr, dam eller barn så är det viktigt att dräkten sitter tajt så att inte funktionen försämras. Våra herr-, dam- och barnvåtdräkter är av bästa kvalitet till riktigt bra priser.

Vill du veta mer om Våtdräkter – Klicka Har

Mer om hur man väjer våtdräkter och andra dykdräkter samt hur man underhåller dykutrustning  kan du läsa ivår artikel:

DYKUTRUSTNING KOMPLETT GUIDE I 2022

 

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0