DIVERS.se

Snorkelutrustning

Startsidan 9 Category: Snorkelutrustning

Dykmask/Cyklop

Dykfenor

Snorklar

UV Kläder

Dykmask Snorkel Paket

ABC Paket 1

Barn

Tillbehör Snorkelutrustning

Showing 1–40 of 589 results

Snorkelutrustning
Att ha rätt snorkelutrustning när man snorklar är A och O. Det är viktigt att din dykmask och snorkel sitter bra på ansiktet och är anpassad efter varje individ.

Det är oftast bra att köpa ett snorkelutrustnings set där dykmask och snorkel passar bra ihop och är av samma fabrikat ex. Scubapro. Vi hjälper dig att hitta rätt kombination utifrån dina behov.

Våra snorkelutrustnings set är av första klassens Scubapro-design och har en kvalitet och hållbarhet som är tydlig även för nybörjaren.

Vi har snorkelset för såväl barn som vuxna. Men vad bör man tänka på när man köper en snorkel och en dykmask till ett barn?

Precis som till vuxna är komfort och material viktiga faktorer vid val av produkt
• Dykmask eller cyklop – Även om en vuxen dykmask eller cyklop kan vara liten bör den inte användas av barn, då förutsättningarna är olika.
• Material – Dykmasken eller cyklopet bör vara av silikon för att hålla tätt ordentligt runt ditt ansikte.
• Snorkel – Snorklar för vuxna bör inte användas av barn, då barnens lungkapacitet är mindre och har andra krav för att ge en god luftväxling.
Vilka dykmasker och snorklar passar med varandra? Det viktigaste är att kombinera vuxen dykmasker med vuxensnorklar och barn dykmasker med barnsnorklar, då passar de bäst ihop. Köper man snorkelset passar de oftast även i färg, och i vissa fall kan man välja färgkombinationer fritt.

För att vara säker på att du väljer rätt produkter har vi gjort guider för dig
HUR VÄLJER JAG BÄSTA DYKMASKEN ELLER CYKLOP. GUIDE 2023
Vi har även ett utbud av dykfenor eller simfötter. Det finns även fenor som är anpassade till barn.

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0