Sale!

Scubapro SPIDER Kid/Snorkelset för Barn

529.00 kr

Clear

Description

Scubapro SPIDER Kid-SET 5-10 års ålder

SPIDER Kid-SET 5-10 års ålder är ett unisex passande dykmask med enkelglas för barn med färgmatchande snorkel. Dessutom finns matchande Wizard & Harmony UV-kläder

Högkvlitativt snorkelset bestående av dykmask med enkelglas med mjuk silikontätning och en komfortabel snorkel med stänkskydd och självdräneringsventil.
Quick-clip snorkelhållare medföljer så man på ett snabbt sätt kan fästa snorkeln vid dykmasken.

Lämpligt för barn mellan 5-10 års ålder.

Finns i färgerna: Rosa och turkos

Vi rekommenderar Scubapro KIDS Wizard & Harmony UV Kläder UPF 80 boys and girls

På land levererar Wizard & Harmony UV-kläder ett mycket effektivt skydd mot solens strålar (UPF 80) och erbjuder även ett bättre vindskydd än en vanlig T-shirt. I vattnet skyddar den från att bli stungen av maneter. Den skyddar även din hud mot skavsår när de bärs under en våtdräkt. Uv-kläderna andas är snabbtorkande och väger nästan ingenting. Det här är bekväma plagg för aktiva barn som har kul i solen och man slipper använda solskydds produkter på kroppen

Vi rekommenderar att ha denna dykmask och snorkel till barn för snorkling på semester.

Varför är det så viktigt att köpa en ordentlig dykmask? En bättre kvalitet håller i flera år. Silikonmask är det starkaste materialet som aldrig blir hårt och uttöjt. Det går att få reservdelar till denna dykmask, såsom remmar och spännen. Du får med säkerhet en bra upplevelse (utan vatten i ögonen). Denna mask är fri ifrån farliga mjukgörningsmedel så som PVC och Falater.

Råd: När du har köpt din nya dykmask ska du först tvätta den på insidan av glaset med lätt slipande tandkräm ( tex vit Colgate ) Gnugga ordentligt på glaset och skölj därefter noga med vatten. Detta tar bort lagret som producenten har lagt på för att motverka uttorkning och skydda silikonet. Gör du inte detta kan glaset imma igen under dyket. För att undvika att det bildas imma på den dykmask under dyket rekommenderas att använda immskyddsmedel.
Här kan du köpa immskyddsmedel till din dykmask SCUBA CLEAR ANTIFOG

Additional information

Färg

Pink/White, Rosa/Vit, Turkos/Vit, Turkos/white

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0