DIVERS.se

UV Kläder

Startsidan 9 Snorkelutrustning 9 Category: UV Kläder

Dykmask/Cyklop

Dykfenor

Snorklar

Boots Huvor Handskar

UV-kläder som skydd mot solens UV strålar

Här hittar du UV-kläder till både vuxna och barn i olika modeller och färger. I sommarens underbara värme drar sig stora som små mot svalkan som erbjuds i hav och sjöar. Men livet på stranden bjuder på utmaningar när solen strålar som mest och klädseln i huvudsak består av badkläder. Solens UV, ultravioletta strålar, är skadliga för huden och kan orsaka brännskador i det korta loppet och mer allvarliga problem om exponeringen pågår över lång tid.

Solkräm är viktigt att ha på hela tiden, men speciellt på barn kan det vara svårt att hålla huden täckt med kräm, och då kan det vara intressant att se på andra alternativ som exempelvis UV-kläder till barn.

Hos oss på divers.se har vi miljövänliga UV-kläder från Scubabro som gör kladdet med solkräm till ett minne blott. Kvaliteten på våra UV-kläder känns som ett mellanting mellan vanliga kläder och badkläder. De är lätta att ta av och på även när kläderna är blöta och de ger skön svalka efter att de använts i vattnet. Det speciella UV-materialet skyddar huden effektivt mot UV strålar och gör solkräm överflödigt. Uv-kläderna andas är snabbtorkande och väger nästan ingenting. Det här är bekväma plagg för aktiva människor som vill kul i solen.

UV-kläder för vuxna och barn

UV-kläder finns för både vuxna och barn och i ett flertal modeller från den förstklassiga leverantören Scubapro, både överdelar och nederdelar separat eller hela dräkter i en enhet. På divers.se har vi ett stort urval av UV-kläder från Scubapro för både vuxna och barn. Vi har UV-tröjor och UV-byxor i många färger för att passa de flesta önskemål. Här finns även en onepice steamer för både herr och dam som är ett snyggt och smidigt UV-kroppsskydd perfekt för snorkling, simning eller annan vattensport. Ta det säkra före det osäkra på stranden och i havet nästa gång, och ha en UV-säker outfit från Scubapro och känn att du och din familj är trygga för solens skadliga strålar.

Vill du veta mer om UV-kläder för vuxna och barn: Klicka Har

Mer om hur man väjer UV-kläder och annan snorkelutrustning och dykutrustning kan du läsa i vår artikel:

DYKUTRUSTNING KOMPLETT GUIDE I 2022

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0