DIVERS.se

Lär dig dyka

Startsidan 9 Lär dig dyka

PADI Open Water Diver:  Lär dig att dyka

Lära dig dyka

Har du alltid velat lära dig dyka?

Att uppleva och se världen under vågorna är ett fantasist äventyr. Ta ditt dykcertifikat med PADI Open Water Diver.  Världens populäraste och mest erkända dykkurs. PADI  är världens största och mest erkända utbildningssystem. Över 25 miljoner människor runt om i världen har lärt sig att dyka och upptäcka den marina världen genom den här kursen. Med ett dykcertifikat från PADI är du välkommen att dyka överallt i hela världen.


Lär dig dyka med oss Boka ditt dykcertifikat med PADI Open Water Diver kursen - världens mest populära och allmänt erkända dykkurs, i Ljungby,Värnamo och Halmstad. DIVERS.se

För krav:

För att delta i en PADI Open Water Diver kurs (eller Junior Open Water Diver kurs), måste du vara minst 10 år. Du behöver kunna simma 200 meter och ha en normal fysisk hälsa. Inga tidigare erfarenhet inom dykning krävs.

Dykning är ett bra sätt att dela upplevelser och nya äventyr med vänner och familj.

Dessutom är ett PADI dykcertifikat en möjlighet för dig att upptäcka nya äventyr och resmöjligheter. Det är inget du kommer att ångra, de flesta dykare berätta att det enda dom ångrar är att dom inte blev certifierande tidigare.

Så vad väntar du på, ta ditt PADI certifikat idag!   

Hos oss på Halmstad/Ljungby Divers kan du alltid känna dig trygg med din utbildning och med din dykutrustning.

Våra web Butiken är full med kvalitetsutrustning och vi erbjuder dykkurser i PADI´s internationella utbildnings system. Hos oss kan du gå hela vägen från att vara PADI Open Water dykare inför din utomlands semestern upp till att bli dykinstruktör.

Hos oss kommer alltid säkerheten i första hand. Med PADI som är världens största dyk organisation kan du känna dig  trygg med att ditt dykcertifikat är giltigt överallt i hela världen.

Vi använder oss av förstklassig skolutrustning från Scubapro under din dykutbildning och vi har även utrustning i små storlekar för barn.

Våra instruktörer är professionella. Vi håller oss hela tiden  uppdaterade på nya metoder som hela tiden utvecklas. Vi sätter alltid säkerheten i fokus.

Vi utbildar allt från grundkursen Open Water Diver till fortsättningskurserna Advanced Open Water, Rescue Diver och Divemaster. Vi erbjuder också ett stort utbud av Specialkurser som Night diver, Torrdräktsutbilding, Navigations utbildning, Djupspecial utbildning och Instruktörskurser.

 

Varmt välkommen till oss!

Våra instruktörer är: Cory, Emil, Gustav, Friederike, Stefan och våran Dyk Utter.

Våra Divemasters: Jesper och Linda

Lär dig dyka med oss Boka ditt dykcertifikat med PADI Open Water Diver kursen - världens mest populära och allmänt erkända dykkurs, i Ljungby,Värnamo och Halmstad. DIVERS.se

 

Jag heter Cory Symoens och är

PADI dykinstruktör för DIVERS.se.

Jag driver :

  • Ljungby Divers
  • Halmstad  Divers 
  • Värnamo Divers

Kontaktinfo

Telefon    +46 (0) 70-535 50 77

E-post: cory@divers.se

Adress: Nygatan 1 Lagan, Sweden

 

 

[tribe_events_list category=”padi-open-water-diver-grundkurs”]

Varukorg0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0